Nieuws

Op 1 & 2 februari hebben we een groot deel van onze Europese dealers verwelkomd in Harderwijk voor de ultieme Halo Experience. Gedurende dit tweedaagse evenement hebben we onze dealerpartners bijgepraat over Halo.

Op donderdag begonnen we met een uitgebreide presentatie over Halo. Na deze presentatie kregen de dealers de kans om de Halo showroom te betreden. In deze showroom konden ze verschillende soorten Halo zelf ervaren. Dit bleek een goede manier te zijn om de uitstekende akoestiek van Halo te ervaren en de verschillende configuratiemogelijkheden te zien die Halo te bieden heeft.

Ook waren twee van onze Europese Dealer Council-leden (DCM) aanwezig. Paul van DiPa en Jens van proroomz gaven een presentatie over het zijn van een DCM-lid. Bovendien kregen de dealers de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende break-out sessies: waar ze een live geluidsdemo konden ervaren, het configureren van een Halo en hoe ze Halo konden tekenen in Maars 4D.

Op vrijdag ontvingen we uitgebreide feedback van onze dealers. We hebben samen alle kansen en mogelijke bedreigingen van Halo besproken en daarbij een SWOT opgesteld. Naast het informeren over Halo, maakten we ook gebruik van de gelegenheid om presentaties te geven over Cleanrooms, onze nieuwe wand Metaline125 en de nieuwe Framed Double Glazed deur.

De Halo Experience was een zeer goede gelegenheid om feedback te krijgen van onze dealers. We zijn erg blij met de respons die onze dealers ons gaven over het evenement en dat ze geïnspireerd en met veel nieuwe ideeën naar huis gingen.

Op het Thor Park in het Belgische Genk is recentelijk de eerste fase van de FacThory officieel afgerond, een gebouw dat wordt beschouwd als de ‘fabriek van de toekomst’, en dat een ecosysteem voor een slimme maakindustrie opbouwt.

Het gebouw fungeert als een werkplek voor diverse technologische bedrijven die vloeroppervlakte kunnen huren en profiteren van een open kantoorruimte waar ontmoeting en samenwerking met verschillende bedrijven worden gestimuleerd.

Drie verdiepingen met veel variatie

Het complex zal bestaan uit drie verdiepingen, met productie-units, laboratoria, testruimtes en kantoorruimtes. Dit zorgt ervoor dat er voor een groot variatie van bedrijven een mogelijkheid is bij de FacThory. Denk aan productie, design, engineering of manufacturing. Van de verdieping naar productie hebben wij speciale profielen moeten maken voor glas van 20mm.

De bijdrage van Maars

Bij dit unieke project hebben wij onze Horizon wanden en Metaline100 kunnen plaatsen. De wanden samen met de geïntegreerde slim framed glass deuren dragen bij aan de futuristische uitstraling van het gebouw. Onze oplossingen, ontworpen met duurzaamheid en esthetiek in vaandel, bieden niet alleen een moderne uitstraling maar bevorderen ook een open en samenwerkingsgerichte werkomgeving.

Wil je meer van onze wanden zien in dit project? Bekijk dan hier het filmpje over de opening!   (De video is gemaakt door VRT NWS: Nieuws)

 

In week 40 heeft onze R&D afdeling de nieuwe Metaline125 wand getest in het akoestisch laboratorium van Peutz, met zeer positieve resultaten als gevolg. De akoestische tests hebben aangetoond dat de wand een mooie prestatie levert, met geluidsisolatieniveaus tot 61 dB met een plint van 10 mm en tot 59 dB met een plint van 35 mm, afhankelijk van de specifieke configuratie.

De Metaline125 wand heeft zoals de naam suggereert een dikte van 125mm en is samengesteld uit losstaande dubbele String²-stijlen met Metaline-panelen. Deze specifieke uitvoering van de Metaline is ontwikkeld als een oplossing voor dwarswanden in situaties waarin een hoog niveau van akoestische prestaties vereist is. De Metaline 125-wand is alleen beschikbaar als een gesloten wand en kan aansluiten op Dubbel Horizon.

 

 

Op 30 oktober 2023 is de overname van Maars Living Walls afgerond door Private Investor Nimbus samen met het Maars Management en Maars dealer Innovate. Het bedrijf was voorheen in handen van het wereldwijde meubelbedrijf MillerKnoll, een selecte groep MillerKnoll-dealers en Management. De succesvolle samenwerking met bestaande en actieve MillerKnoll-dealerpartners wordt voortgezet.

Maars, met hoofdkantoor in Harderwijk, Nederland, werd opgericht in 1946 en het werkveld is in 75 jaar tijd uitgebreid naar meer dan 55 landen. Maars is de wereldleider op het gebied van duurzame en innovatieve modulaire wanden met een uniek design, best-in-class en op maat gemaakte oplossingen. Het uitgebreide assortiment, hoogwaardige akoestische en brandwerende producten wordt vervaardigd in een moderne fabriek en levert aan klanten over de hele wereld. Productontwerp en levering worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met vele bekende architectenbureaus, aannemers en projectmanagementbedrijven.

“In voortdurende inspanningen om onze internationale strategie op het gebied van groei, nieuwe productontwikkelingen, klantenondersteuning en activiteiten uit te breiden en te verbeteren, is Maars een nieuw partnerschap aangegaan”, aldus Menno de Vries, CEO van Maars. Hij gelooft dat de ervaren Nederlandse investeringsmaatschappij de internationale strategie van Maars gaat ondersteunen en uitbouwen. Nimbus heeft een succesvol trackrecord van ruim 25 jaar in het versterken en verbeteren van internationale productiebedrijven, onder meer bij een fabrikant van modulaire wanden. Bovendien gelooft Menno dat het bedrijf zijn unieke service aan alle klanten voortzet, ook door het aanbieden van gebruikte en gerecyclede modulaire wanden.

“We zijn blij dat we de kans krijgen om te investeren in Maars Living Walls”, zegt Alexander de Haas, partner bij Nimbus. “Door voortdurende focus op marktontwikkelingen, (nieuwe) productintroducties, nieuwe investeringen en operationele verbeteringen blijft Maars Living Walls een solide partner voor haar klanten, leveranciers en medewerkers. De markt voor modulaire wanden hebben veel potentieel, dit kan worden gerealiseerd door extra investeringen en mondiale groei. Wij gaan het bedrijf de komende jaren op alle mogelijke manieren ondersteunen.”

Contactgegevens

Alexander de Haas   Nimbus         +31 (0)6 1227 7509

Menno de Vries        Maars           +31 (0)6 1089 6932

Over Nimbus

Nimbus is een particuliere investeringsmaatschappij die al 25 jaar actief is, met kantoren in Nederland (Zeist), Duitsland (München) en het Verenigd Koninkrijk (Leeds). Nimbus investeert in bedrijven die op een kruispunt in hun ontwikkeling staan en klaar zijn voor hun volgende groeifase. Het Nimbus-team beschikt over relevante operationele en strategische vaardigheden die sinds de oprichting de basis hebben gevormd voor sterke partnerschappen met managementteams in meer dan 100 investeringen. Nimbus heeft ook aanzienlijke ervaring in de productie-industrie en het afsplitsen van niet-kernactiviteiten van grotere bedrijven. Meer informatie over Nimbus is te vinden op www.nimbus.com.

Over Maars Living Walls

Maars is van de meest toonaangevende leveranciers van hoogwaardige modulaire wand- en pod-oplossingen voor kantoren om het welzijn en de productiviteit van mensen te verbeteren. Maars is een Nederlandse fabrikant met 75 jaar ervaring in het leveren van maatwerk oplossingen van wereldklasse en staat voor uitstekende service met diverse en geïntegreerde maatwerkprojecten. Het brede assortiment producten heeft een verfijnd design, is van hoge kwaliteit en getuigt van wereldwijd leiderschap op het gebied van brand- en geluidscertificaten en duurzaamheid. Meer dan 80% van de projecten worden buiten Nederland uitgevoerd en worden ondersteund door professionele teams van Maars en haar dealers. De internationale organisatie heeft hooggekwalificeerde teams en afdelingen zoals research en development, productie, consultancy, engineering, projectmanagement, service , installatie en verkoop. Meer informatie over Maars Living Walls is te vinden op www.maarslivingwalls.com, @maarslivingwalls op Instagram en op Linkedin: https://nl.linkedin.com/company/maars-partitioning-systems.

 

Na de mooie Halo 1 testresultaten eerder dit jaar was het nu tijd om Halo 2 en Halo 4 te testen. Beide office pods bevinden zich in de laatste ontwikkelingsfase, en zijn dus klaar om te testen.

Wederom zijn we erg enthousiast over de resultaten: alle geteste modellen behaalden het doel van minimaal 30 dB. Of anders gezegd: Halo 2 en Halo 4 zijn klasse A in akoestiek, volgens ISO 23351-1! Voor Halo 2 telt het testresultaat van 30 dB zelfs voor met en zonder vloer.

Tijdens de tests hebben we de volgende resultaten behaald:

  • Onze Halo 2 met vloer, dubbele geluidsabsorptiecassette, dubbele Bi-block en 12,5 mm akoestisch gelaagde glazen deur behaalde een spraakreductie niveau van 30 dB.
  • Onze Halo 2 zonder vloer, dubbele geluidsabsorptiecassette, dubbele Bi-block en 12,5 mm akoestisch gelaagde glazen deur behaalden een spraakreductie niveau van 30 dB.
  • Onze Halo 4 zonder vloer, viervoudige geluidsabsorptiecassette, dubbele Bi-block en 12,5 mm akoestisch gelaagde glazen deur behaalden een spraakreductie niveau van 30 dB.

Op basis van de resultaten kunnen we concluderen dat voor Halo 2 en Halo 4 de testresultaten hetzelfde zijn voor met en zonder vloer.

Over Peutz
Peutz maakt onderdeel uit van de Peutz Group. De groep zijn onafhankelijke bureaus, die gespecialiseerd zijn in onder andere akoestiek, lawaaibeheersing en milieutechnologie. Peutz beschikt over een uniek akoestisch lab en is het eerste akoestische laboratorium in Nederland en is geaccrediteerd volgens ISO/IEC 17025.

Afgelopen week waren wij aanwezig op de Workspace Design Show in RAI Amsterdam. Maars was aanwezig met een kleine stand, vlakbij de ingang van de beurs. Naar de beurs hebben we een Halo 1 en Halo 2 meegenomen.

Door de twee office pods mee te nemen, kregen bezoekers de kans om onze office pods live te ervaren. Veel mensen keken met veel interesse naar het ontwerp en stapten in Halo om de ruimte en de uitstekende akoestiek te ervaren. Veel gestelde vragen als “Kunnen we ze in elke gewenste kleur krijgen” en “Worden de pods in Nederland gemaakt” werden allemaal met “ja” beantwoord. Andere positieve feedback ging over de modulariteit van Halo, de mogelijkheid om de configuratie te wijzigen, zelfs na installatie en de spraak privacy.

Op de Workspace Design Show waren diverse andere aanbieders van office pods aanwezig. Dit gaf bezoekers de mogelijkheid om Halo te vergelijken met de andere aanbieders. Het was heel goed om te horen dat er op de andere stands over Halo werd gesproken en wij waren erg enthousiast over de feedback op Halo. Wij waren blij dat bezoekers van over de hele wereld naar onze stand kwamen.

Workspace Design Show brengt architecten en ontwerpers samen. Het was geweldig om gedachten te delen, zoveel positieve feedback te ontvangen en de kans te krijgen om Halo aan zoveel mensen te laten zien.

Met veel enthousiasme delen we dat onze Halo Experience nu officieel geopend is!

Op ons hoofdkantoor in Harderwijk hebben wij een speciale Halo Experience gecreëerd, waar u alle Halo-modellen kunt zien, voelen en uiteraard ervaren. De Halo Experience is een showroom waar al onze soorten office pods kunnen worden ervaren.

Uiteraard is onze Klasse A+ Halo 1 aanwezig, evenals vier andere soorten Halo’s. De Experience geeft u de mogelijkheid om te ervaren waar Halo office pod om draait.

Ervaar de verschillende soorten Halo office pods

De Experience geeft u de mogelijkheid om te staan in:

  • Een vintage blauwe Halo 1 met 3 zijden glas en 1 zijde solid, geen vloer;
  • Een Maars oranje en zwarte Halo 1 met 2 zijden glas, 2 zijden solid en vloer;
  • Een witgroene Halo 2 in urban stijl met deur en tafel in het midden, geen vloer;
  • Een klassieke goud-rode Halo 2, deur aan de linkerkant met vloer;
  • Een moderne zwart-witte Halo 4 zonder vloer.

Ervaar Halo’s superieure akoestiek

Om u een indruk te geven van Halo Experience kunt u onderstaande foto’s en de impressievideo bekijken. Maar de foto’s en video geven niet de echte ervaring. Vanzelfsprekend is akoestiek moeilijk te ervaren als u er niet in staat.

Bovendien geeft het u ook de mogelijkheid om alle beschikbare opties voor onze kantoor pods te zien, aangezien we verschillende configuraties en verschillende kleuren presenteren.

U bent daarom van harte welkom om Halo Experience te bezoeken en in onze kantoorpods te stappen. Neem direct contact met ons op om uw bezoek te boeken!

Bij Maars organiseren wij regelmatig Internationale Sales Meetings (ISM). Normaal staan deze online, maar voor deze editie besluiten we onze collega’s uit te nodigen op het hoofdkantoor van Maars in Harderwijk.

De ISM vond plaats op 28 en 29 september en was een groot succes. De bijeenkomst leverde een schat aan inzichten en informatie op en bood een prachtige gelegenheid voor collega’s om met elkaar in contact te komen.

Programma Internationale Sales Meeting

Onderdeel van het programma was een rondleiding door de onlangs geopende Halo Experience, onze fabriek en een nieuw gebouwde cleanroomomgeving. Daarnaast waren er presentaties over duurzaamheid en modulariteit, waarbij de nadruk lag op de drie Es: Experience, Expertise en Excellence. Bovendien namen onze collega’s deel aan een interactief deel van het programma, waarbij ze samenwerkten met collega’s met wie ze nog niet eerder hadden gewerkt, waarbij ze gebruik maakten van verschillende markten en verschillende culturen.

Het was geweldig om onze collega’s van over de hele wereld te verwelkomen, uit de Verenigde Staten, Zwitserland, Dubai, Groot-Brittannië, Frankrijk, China, Duitsland en België.

Wij hebben alle bijdragen enorm gewaardeerd, zodat Maars als bedrijf nog verder kan groeien.

Meet Halo! Ons nieuwste product is nu beschikbaar om te tekenen en te bestellen via Maars 4D. Bent u er klaar voor om alle beschikbare opties te ontdekken? Ga snel naar de Maars 4D extensies om alle mogelijkheden te ontdekken. 

Bekijk onderstaande introductie video voor alle mogelijkheden:

Wil je meer informatie? Bezoek de Halo pagina en/of download de brochure op onze website.

Maars 4D extensie

Met de release van Halo komt ook een andere grote verandering in Maars 4D. De voormalige Maars 4D extensie is nu gescheiden in twee extensies:

  1. Maars 4D Walls contains our partitioning walls
    (String2, Metaline, Horizon, lalinea, Styleline, Cubes, Living options)
  2. Maars 4D Office contains our office and furniture related products
    (Halo + M923.)

Maars 4d extensies

Beide extensies zijn beschikbaar in de Configura marktplaats. Alle bestaande gebruikers hebben toegang ontvangen tot beide extensies. De huidige M923. is verwijderd en vervangen door de Maars 4D Office extensie. De Maars 4D Office extensie is kostenloos em er zitten geen aanvullende kosten aan. Met deze nieuwe set-up kan Maars een future-proof constructie bieden voor nieuwe productontwikkelingen. De gratis Maars 4D Office licentie kunt u downloaden in de Configura marketplace.

Technische support

Dankzij de technische verandering heeft u misschien een notificatie gezien ‘Missing valid licenses’ bij het opstarten van CET. Klik extensies deïnstalleren en ga verder: de Maars 4D office extensie zal automatisch downloaden. Mocht u technische problemen ondervinden, neem dan contact op met het Maars 4D team.

Na uitvoerige testen in ons testlab, is Halo 1 nu ook officieel getest in het akoestieke lab van Peutz. Met trots kunnen wij bekend maken dat Halo 1 boven verwachting heeft gescoord. We kunnen daarom onze Halo leveren in de klassen A+, A en B, volgens ISO 23351-1!

Tijdens de tests hebben we de volgende waarden behaald:

Halo Exclusive+ | Geluidsklasse A+ | 33 dB
Halo 1 met vloer en dubbele geluidsabsorptiecassette behaalde een spraakreductie van 33 dB en is daarmee de beste in de markt.

Halo Exclusive | Geluidsklasse A | 30.4 dB
Halo 1 met vloer en enkele geluidsabsorptiecassette behaalde een reductie van het spraakniveau van 30,4 dB.

Halo Comfort | Geluidsklasse B
We kunnen ook een Class B Halo Office Pod leveren, met onze Halo 1 pod zonder vloer.

De officiële keuring heeft plaats gevonden in week 19. De officiële documenten van de testresultaten zijn binnenkort beschikbaar. Meer informatie over Halo kunt u hier vinden.

Over Peutz
Peutz maakt onderdeel uit van de Peutz Group. De groep zijn onafhankelijke bureaus, die gespecialiseerd zijn in onder andere akoestiek, lawaaibeheersing en milieutechnologie. Peutz beschikt over een uniek akoestisch lab en is het eerste akoestische laboratorium in Nederland en is geaccrediteerd volgens ISO/IEC 17025.

Met trots kunnen onze HALO serie toevoegen aan onze modelrechten. In samenwerking met ons vaste patentbureau hebben wij design (details) van ons nieuwe HALO product vastgelegd. 

Naast het vastleggen van technische patenten & octrooien leggen wij ontwerpen van onze nieuwe producten ook vast in het modelrecht. Hiermee beschermen wij het design en bepaalde details vast van onze wandsystemen en -oplossingen.

Het modelrecht van de Halo serie is daar nu aan toegevoegd. Het modulaire ontwerp van de Halo is uniek in de markt en geheel in Maars stijl. Van de Halo 1 maak je eenvoudig een Halo 2 of Halo 4. Qua design heb je daarnaast geheel de vrijheid, zodat Halo perfect in de werkomgeving past.

Meer weten over de mogelijkheden van Halo? Ontwerp uw office pod in onze pod configurator!

Halo Office Pod brand video

Het iconische kantoorgebouw Landmark in Arnhem was aan vernieuwing toe. Om aan de uitgesproken wensen van opdrachtgever Gelrepark te voldoen, werkten wij samen met Fokkema & Partners Architecten.

Voor dit project hebben we gebruik gemaakt van onze Horizon glaswanden, in enkele en dubbele beglazing. Kenmerkend is dat bijna geen wand recht is uitgevoerd, maar gesegmenteerd en met gebogen glas. Hiervoor is gekozen om de kenmerkende ronde basisvorm van de oorspronkelijke arhcitectuur van het gebouw te behouden. Aan eisen als luxe uitstraling en uitmuntende akoestiek zijn ruim voldaan.

Over het Landmark Arnhem project staat nu een artikel in de nieuwste editie van Stedenbouw. In het artikel wordt ingegaan op de asymmetrie, dynamiek en uitstekende akoestiek. U leest het artikel hier.

 

De laatste weken zijn we druk bezig geweest met het creëren van een brand video voor onze Halo office pod. Doel: in beeld overbrengen hoe Halo de werkomgeving en je leven op verschillende manieren verreikt, wat Halo zo bijzonder maakt en waarom Halo onmisbaar is in elke werkomgeving.

Voor het opnemen van de video mochten we twee Halo pods plaatsen bij ECG projecten in Nunspeet. Op deze prachtige locatie hebben we twee verschillende Halo’s geplaatst: verschil in kleur en verschil in configuratie. De video is gecreëerd door CoolCreative.

Het resultaat? Een fantastische brand video waarin alles wat Halo biedt naar voren komt. De beste akoestische prestaties in de markt (Klasse A+ volgens ISO- 23351-1), eindeloos configureerbaar, uniek modulair ontwerp en perfecte afmetingen. Maar eigenlijk spreekt de video voor zich.

Halo Office Pod brand video

Na een 20 jaar durende vruchtbare samenwerking als joint venture gaat Maars Jansen Living Walls NV vanaf 16 mei door als Maars BeLux NV. Vanuit strategisch oogpunt neemt Maars Holding de resterende 50% van de aandelen over en wordt daarmee enig aandeelhouder.

De goed geoliede machine die we al twee decennia zijn, blijft gewoon doordraaien. Offices, onderwijs en cleanrooms, maar ook de zorgsector zijn we graag van dienst met onze gecombineerde knowhow op het gebied van modulaire, flexibele systeemwanden.

Wat betekent dit voor u?

De samenwerking tussen Maars BeLux en Maars Nederland zal nog beter tot z’n recht komen door de aandelenovername en stelt ons bovendien nóg beter in staat om onze missie, visie en filosofie uit te dragen. Onze uitgebreide service-aanbod staat garant om een volledige invulling te geven aan uw duurzaamheidsambities.


Maars Halo Pod

Kent u onze Halo office pod al?

Halo biedt een modulair op te bouwen werk- en ontmoetingsplek met high-end design en onovertroffen akoestische prestaties. De perfecte plek kortom om ongestoord en geconcentreerd te werken of in alle rust te vergaderen. U kunt Halo volledig naar eigen wens configureren; design zoals u het wilt!

Ontdek Halo op onze website

Save the date: 15 en 22 juni open middagen

Op donderdag 15 en 22 juni organiseren we Open Deur Dagen in Mechelen. Hier kunt u de Halo office pod, met geïntegreerde LED-verlichting en ventilatie, zelf ervaren. Uiteraard kunt u hiervoor ook een afspraak maken. Meer informatie over het programma volgt binnenkort. Noteert u de data vast in uw agenda?

Onze nieuwe gegevens:

Naamswijziging: Maars BeLux NV
Adres + maatschappelijke zetel: Battelsesteenweg 455B, 2800 Mechelen
BTW BE 0466.510.810
Prijsvragen: price@maars.be
Facturen: invoices@maars.be
Algemeen: info@maars.be

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Hier kunt u de gegevens van uw contactpersoon terugvinden.

Deze week vond de grootse opening van onze nieuwe showroom in Shanghai, China plaats! Tijdens de openingsceremonie waren er verschillende presentaties. Aanwezigen luisterden naar presentaties van onder andere Menno de Vries (CEO Maars), Mr. Benjamin Li (CEO Maars China) en Marjo Crompvoets (consul-generaal van Nederland in Shanghai).

We vierden deze enorme mijlpaal met een grote groep vertegenwoordigers van interieurontwerpers, algemene aannemers, projectmanagementbedrijven, Maars-dealers, branchemedia, IWBI-officials en nog veel meer! Ze werden allemaal hartelijk verwelkomd door ons China-team.

Tijdens de openingsceremonie hebben we meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt en onze M923. oplossing te lanceren. M923. is dé oplossing om de perfecte balans te vinden tussen openheid en privacy in je werkomgeving. Met een paar snelle aanpassingen kun je de indeling van je scheidingswand precies naar wens omvormen. M923. is gemaakt in samenwerking met Gensler, adviseur productontwerp.

De openingsceremonie van de showroom was een groot succes en het perfecte moment om de M923 te lanceren. in China. Bekijk de video voor een impressie van de ceremonie.

Meewerkstage/Afstudeerstage diverse afdelingen

Maars is wereldwijd marktleider op het gebied van systeemwanden. Maars combineert jarenlange ervaring met bijzondere innovatiekracht, waardoor esthetiek en performance moeiteloos samensmelten. Maars biedt zowel standaard- als maatwerkoplossingen voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, luchthavens, fabrieken, bioscopen, winkels en hotels. Ook in de publieke sector is Maars al geruime tijd actief en marktleider met toepassingen voor onder andere ziekenhuizen, openbare instellingen, universiteiten en scholen. 

Voor de volgende afdelingen zijn wij momenteel opzoek naar enthousiaste MBO- en HBO stagiaires voor Februari 2023

  • Logistiek
  • Research and Design
  • Bouwkunde
  • Q&A
  • Purchase
  • Production Engineering

Kijk voor de specifieke vacatures op onze website.  

Informatie over de stageplaatsen 
Wij bieden uitdagende stageplaatsen in een dynamische leeromgeving die veel mogelijkheden biedt. Als stagiair krijg je verschillende opdrachten en verantwoordelijkheden toegewezen. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke ontwikkeling en leertraject.  

Waar moet je aan voldoen? 

  • Klant- en resultaatgericht zijn en in staat zijn om prioriteiten te stellen
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • Vermogen om te opereren in een professionele organisatie
  • Enthousiaste, proactieve persoonlijkheid
  • Vermogen om snel aan te passen
  • Flexibele en leergierige instelling

Contactgegevens

Je sollicitatie kan je, bij voorkeur per e-mail, richten aan Esther Buiting. Email: hr@maars.nl Wil je meer te weten komen over de organisatie? Neem dan een kijkje op onze website www.maarslivingwalls.nl.

Bij Maars vond op 19 en 20 september de International Dealer Meeting 2022 plaats. Het was een eer om maar liefst 45 wereldwijde Maars dealerpartners te mogen verwelkomen.

Met veel interactie, feedback en nuttige input hebben we belangrijke stappen kunnen zetten richting onze gezamenlijke missie… Maars als dé leverancier van flexibele wandoplossingen in de wereld.

  • Tijdens de IDM 2022 hebben we getuige kunnen zijn, van de kracht van verbinding. Alle wereldwijde dealers hadden niet alleen de mogelijkheid om opnieuw verbinding te maken met Maars, maar ook met vele ervaren dealerpartners van over de hele wereld.

Een belangrijk thema voor deze IDM was modulariteit. Voor veel dealers was het goed om meer te leren over het belang van modulariteit en de bijdrage van Maars-producten aan duurzaamheid.

Naast dit belangrijke key-thema: bezochten we projectlocaties, werden geïnspireerd door een keynote spreker en natuurlijk kregen de dealers de kans om als eerste getuige te zijn van nieuwe ontwikkelingen en productintroducties.

We waarderen de bijdrage enorm, dat is de enige reden waarom we de IDM zo’n succes hebben kunnen maken.

Onze monteurs hebben recent de sleutels mogen ontvangen van de nieuwe Maars bussen!

De kleur van deze nieuwe bussen is typisch de stijl van Maars.  De zwarte finish met de diepe oranje accenten zorgen ervoor dat de kleuren prachtig uitsteken. Deze kleurencombinatie zorgt dat onze bussen goed maar tegelijk stijlvol opvallen op de weg of de bouwplaats! Ook zit er meer branding op de bussen op de voorkant en zijkant, verder is er op subtiele wijze ”Maars” in matzwart toegevoegd.

Bij Maars willen wij zorgen dat onze collega’s trots zijn om hier te werken, en zoals je kan zien, zijn onze monteurs zeker tevreden en trots op de nieuwe bussen!

Op 19 Juli was het dé warmste dag in Nederland van het jaar. Onze collega’s hebben op deze hete dag zoals gewoonlijk hun best gedaan. De kern van elk bedrijf zijn de hard werkende medewerkers. Bij Maars vinden wij het belangrijk dat onze collega’s op een fijne, comfortabele manier hun werk kunnen uitvoeren. Deze intense hitte maakte dat een stuk moeilijker, maar daar hebben wij een oplossing voor gevonden!

Om de hitte te bestrijden stond er bij de personeelsingang een grote ijskar vol ambachtelijk schepijs! Alle collega’s waren welkom om voor, tijdens of na het werk langs te komen voor een heerlijke verkoeling. Dit werd erg gewaardeerd en zorgde ervoor dat er meer motivatie en energie was om de heetste werkdag van het jaar goed af te sluiten!

 

 

Meewerkstage/Afstudeerstage diverse afdelingen

 

Maars is wereldwijd marktleider op het gebied van systeemwanden. Maars combineert jarenlange ervaring met bijzondere innovatiekracht, waardoor esthetiek en performance moeiteloos samensmelten. Maars biedt zowel standaard- als maatwerkoplossingen voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, luchthavens, fabrieken, bioscopen, winkels en hotels. Ook in de publieke sector is Maars al geruime tijd actief en marktleider met toepassingen voor onder andere ziekenhuizen, openbare instellingen, universiteiten en scholen. 

Voor de volgende afdelingen zijn wij momenteel opzoek naar enthousiaste MBO- en HBO stagiaires 

    • Customer Support DACH (MBO, meewerkstage, per direct!) 
    • Finance (MBO, meewerstage, per september)
    • Marketing (HBO, meewerkstage, per september) 
    • Maars 4D (HBO, meewerkstage, per september)
    • HR (HBO, meewerkstage, per september) 
    • Purchase (HBO, meewerkstage, per september) 
    • QA (HBO, meewerkstage, per september)
    • R&D (HBO, meewerkstage, per september)

Kijk voor de specifieke vacatures op onze website.  

 
Informatie over de stageplaatsen 
Wij bieden uitdagende stageplaatsen in een dynamische leeromgeving die veel mogelijkheden biedt. Als stagiair krijg je verschillende opdrachten en verantwoordelijkheden toegewezen. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke ontwikkeling en leertraject.  

Waar moet je aan voldoen? 

  • Klant- en resultaatgericht zijn en in staat zijn om prioriteiten te stellen
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • Vermogen om te opereren in een professionele organisatie
  • Enthousiaste, proactieve persoonlijkheid
  • Vermogen om snel aan te passen
  • Flexibele en leergierige instelling

Contactgegevens
Je sollicitatie kan je, bij voorkeur per e-mail, richten aan Esther Buiting. Email: e.buiting@maars.nl

Website: http://www.maarslivingwalls.nl

Voor informatie kunt je natuurlijk ook telefonisch contact opnemen op 0341-465482. 

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.